valborg

Min bejjjb är här. Vi ska dra till Riddarholmen om ett tag och titta på brasa. Festligt! Vi har ätit mat, nu lyssnar vi på Ke$ha. Kalaaaazzz. Hörs sen.

iesh

är cool

Sitter i mitt fönster och chillar. Ensam på en fredagkväll. Inte ens chips har jag. Vet inte om livet är värt att leva. Igår fyndade jag massa trevligt på Weekdays utförsäljning.

Puspus
iesh

new york

Fotade 753 bilder i New York, kändes lite smått överdrivet. Eftersom ni tjatar så mycket så kan ni väl få se lite!!!




















Duktig turist.

cat

heje torsdagen

Hehe har inga nya bilder typ, utom tusen från New York men det är typ hus, hus och lite hus. Så det är inte så intressant kanskeeeee. Men nån gång ska dom också in på datorn.. ser inte fram emot det eftersom det är typ 700-800 bilder.....
Jaja... jag tror att jag fortfarande är sjuk, plus att någon ringde och väckte mig vilket gjorde att jag slog huvudet i stenväggen. Skönt.

Jag vill sova mer.
Hejdo
cato

Happeee

Så jävla glad just nu!!! Inte varit så här glad på länge. Tänk om livet alltid var så här underbart. Älskar allt och alla. Nu ska jag försöka sova, upp tidigt tidigt imorgon.
Tjuvade en bild. Sorry!
Puss & kram
iesha

Veronica Maggios nya.


Jag gillar den. Men det gör lite ont i hjärtat. Puss Vendela

knas

Går inte att bädda in youtubeklipp?! Vill verkligen jag blir arg. Skulle säga att jag gillar Maggios Snälla bli min för den är bra. Bah såni vet lixxom. Puss och kram.
iesh


Klawd. Nawt.

Idag var en dålig dag. Dålig på alla sätt. Har börjat träna + banta = asjobbigt. Gillar Nadia mycket.

Jag när jag chillar på landet.
iesh

fest

Hej vänner! Sitter i hemma hos Malin och co. Svettig som fan är jag. Fattar inte hur det kan vara så varmt?! Jag har iallafall städat lite här och nu ska jag och Nadia snart gå ut på ett hemligt mission.

Jag och bästis.
iesh

Glad påsk


Fina fina Nadu och en kanin som jag fick av mamma. Det närmsta jag kommer att äta kaninkött. wooo
Idag var jag hemma och hälsa på mamma och fick en massa mat. Nu måste jag tvätta håret och sen krypa i kojs med Iesha i the master bedroom.
Pus
Vendela

TJENA! Läget?

Kom nyss hem för jag är en galen tonåring. Har vart i Spånga, sen Huddinge. Och nu är jag och påskägget hemma. Nom nom. SUGER på att blogga som vanligt. Men nu gör jag det i alla fall så nu kan inte dom två kvinnorna klaga på mig. Men jag ska försöka (som jag skrivit i varje inlägg) att bli bättre på det här. Ser inte ljust ut dock.

 

 

PEACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

cato


Party at a rich dude's house.


Vi åt lunch ute idag. Bara för att vi kunde. Sen hade vi kalas för Cato som precis kommit hem från New York. Spårat. Men nu ska vi faktiskt sova för klockan är hela kvart i sex. Oj oj! Snart skola också. Prata med en hygglig morbror i New York nyss också. Cool.
Vendela... som vanligt.

Kajsa


Vi var hemma hos Kajsa igår. Lite bilder. Sånt. Puss Vendela

Skinnis



Det här var några dagar sen. Men jag orkar nästan aldrig göra något i tid.
Tja bitches.
/ vendela

min förebild utan tvekan

 

south park e best

 

cato


håning

Heje
Har vart i USA och för övrigt varit fett frånvarande från bloggen och det har inte cheyerna tyckt om tror jag. För jag skriver alltid så bra och roliga saker. Men nu har jag åtminstonde en ursäkt för den senaste veckans frånvarande från bloggen. Men jag lovar hurrrni jag ska försöka skärpa mig!

Har saknat Iesha och Vendzorr lite. Kom hem tidigt imorse men ingen av dom har träffat mig ännu. Hoppas dom skäms.

Nu ska jag äta mat och sova, mitt dygn är åt helvete tack vare 6 timmars tidsskillnad hit och dit.

 

Godnatt gott folk!!!

cato


meet and greet


Träffade två trogna fans till mig och Nadia. Dom ville ha vår autograf. Så fick dom ta foto med oss.
Fett coolt med fans!!!!!
xoxo kändisbloggarn Vendela Sparr

Fina människor



Vi åt tacos sen kalasa vi. Vendela

Josefine Deli Cato

Tuuusiken vad jag saknar den här lilla råttan! Vill lukta på henne för hon har en av dom bästa lukterna jag vet. Hon är rolig också. Saknar hennes röst. Älsklingsbebis.
ieshow

bonfire

Vendela har bilder som jag vill lägga upp. Var på skinnis igår med henne och Nadia. Det var brasa. Jag älskar eld för då slipper man frysa. Träffade en trevlig också. Hoppas han tyckte om mig!!!!!!! Tror det, jag är svår att motstå.

xoxo ieshagirl

Nu är det dags.

Jag Iesha och Nadia ska nog gå ut nu.

synd men sant

Jag, Malva och Nadia försökte ragga lite på Seven Eleven. Alla gick hem oliggda. Puss
Vendela

F M L

Fyfan. En tre timmars resa hem. Nu är jag äntligen hemma. Skönt att jag lämna balkongsdörren öppen så det var så äckligt jävla horkallt hemma. Satt en stund i Ieshas trapp och läste typ 100 sidor ur boken jag borde läst ut för länge sen.
VENDELA !!!
ps. flyttar snart ihop med dvärgen.

VistöttepåToveStyrke


Äkta dagen efter

Vendela

Gangstaaaah

Tja bröder. Sitter hemma och chillar med Nadia och Vends. Cato är i New York och har kul utan oss, hora. Igår var vi på Gangsta Parteey.


iesh

Bara för er




Nu gick det. Var så goda att runka! Var försiktiga bara så att ni inte dör av kåtslag, jag är ju för jävla läcker alltså. På återseende.
iesha

Här

Tagit massa porriga bilder på mig själv för att kompensera min frånvaro som jag försöker lägga upp men det vill inte funka. Wait for it homeboys.
iesh

hej håror

Hej jag är lite less på den här bloggen för det är bara jag som bloggar så jag ska blogga på MalinVendela nu så bloggar jag här typ en gång per dag eller mindre tills dom andra börjat blogga bra igen. att jag har tumblr och twitter och en egen blogg. Men min egen blogg vill jag inte länka. SES snart bitches.
Vendela

Baiz

Hej blogg, jag har tagit mitt legfoto. Det blev sådär asbra som ett legfoto brukar bli. Snodde den här tröjan av mammas pojkvän idag. Tror det står redbull på arabiska. Allt jag har på mig är alltid hans.
Vendela.

Video killed the radiostar

God morgon, idag skulle jag till min andra skola och kolla men rektorn hade dragit på sig en förkylning eller något, så jag missa skolan och ska dit nästa vecka i stället. Idag ska jag skaffa leg. Bla bla bla massa ointressant. Jag är taggad på att videoblogga min motivering är så tragisk.
Jag har inte velat videoblogga ensam förut för att jag trott att folk ska tycka jag är en tönt och såna saker. Vilket är helt förståeligt eftersom jag är en typ 17åring och jag får vara osäker och sånt.
Men nu känns det bara inte som att jag har nått att förlora. Jag vet inte om det beror på att jag är så pass töntig så jag inte tror att någon kommer bli förvånad eller om jag bara verkligen inte vet någon som jag bryr mig om den tycker jag är töntig. Antingen är jag sorglig eller pretensiös. Jag bryr mig inte om vilket. Jag känner för att vara båda två. Ska satsa och prata med mig själv ikväll bebisar.
Redo för legfoto.
Bye.
Vendela

Blame game

Världens bästa blogg kommenterade vår blogg idag. Nu vill jag börja blogga flitigt igen.
Tack för att du skrev sööt. Du är bäst bäst bäst bäst bäst. Vendela

ily

sLaWC0 on Make A Gif, Animated Gifs
Vi firade vår ettårsdag uppe på gondolen igår.
Grattis min fina.
Vendela

Skype

Skypeade med Dannie Califorinia om hennes nya skola i Kalifornien med massa asiater. Saknar lite.
Vendela

Tove Styrke

Varit på spelning. Det var fett som tusan. Har huvudvärk nu men är lycklig iallafall. Är kär i Tove. Hade ett white light moment idag hehe. Nu ska jag sova.

iesha

FUCK HIM HE'S A DJ!

Jag är så glad. Det rullar på som det ska. Idag fick jag jobb på festival! WOHO! Plus att jag har vart borta en vecka så jag har inte varit inne på YouTube så nu ska jag kolla alla videos som jag har missat !!! LMF!!! gillar tjocka btw
Jag i nice pike.
Vendela

Fest

Sitter i skolan helt ensam, gör ingenting och vill ta mitt liv. Idag kommer mamma och co hem från landet. Det suger, önskar att jag kunde bo med Nadia och Vends forever. Här skulle vi kunna bo till exempel.
iesha


HEJJJ

Är med min familj aka Vendela och Nadia. Vi borde alltid vara tillsammans faktiskt. Cato också om hon bara ville vara med oss lite mer. Vill gärna att någon ska bli kär i mig också men det är okej ändå.
iesh

rokk on

Hehe, såry för uppdateringen. Har bott med Iesha lite. Trött på att vara hemma. Jag vill chilla.
Nu är jag med Iesha, Nadia, Unni & Nora och kollar på harry potter. Igårkväll var jag Iesha och Nadia hemma hos Malin med två niceiga boyzZzzZZzzzZZzzZzZzzZzZ. Crazy motherfucker. Imorgon är det skola FML. Puss.

Jag och min lesbian lover.
Vendela

partaj

Hade kalas igår, vi på bloggen var där och lite kul människor iklusive Mohombi!!
Kul att du kunde komma Tarzan! ( vi som känner honom kallar honom det)
Vendela

True story.


yo my dick don't work

MYGOD JAG VET EN PRESENT JAG SKA ÖNSKA MIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vendela

Malin på syra

Varsågod Malin.
Vendela

RSS 2.0